Ook Medios is actief met 'social Media'

Plaatsingsdatum: 14-mrt-2011 14:47:27

vzw Medios adopteert Social Media langzaam maar zeker in haar organisatievoering. Er zijn echter nog maar enkele NGO's in België die het 'experimenteer' stadium voorbij zijn en een duidelijk beleid voeren op dit gebied.

We gaan een Blog opstarten

Willen we bekend staan als een expert in ons vakgebied? Onze kennis delen met de buitenwereld? Op onze blog vertellen we jullie over onze ervaringen, visie op de manier van werken en de evolutie en delen we waardevolle lessen die we hebt geleerd.

We zijn terug te vinden op het Netwerk Linkedin & Facebook

Een heel groot deel van de (Belgische) professionals heeft een profiel op Linkedin. We Updaten ons profiel regelmatig en linken graag met collega’s en sympathisanten. Door middel van de statusupdates zorgen we dat iedereen op de hoogte is van het laatste nieuws.

Luister mee en Twitter

Op internet wordt er steeds meer over bedrijven en organisaties gepraat. Dit is niet alleen relevant voor de marketing en communicatieafdeling, maar ook voor productontwikkeling, sales, HR en management. Eigenlijk voor iedereen dus. Er zijn vele tools verkrijgbaar om ‘te luisteren’ wat er op Twitter, Facebook en blogs over je organisatie gezegd wordt.

Dus, binnenkort gaan ook wij ontdekken en experimenteren

De mogelijkheden op het gebied van Social Media zijn eindeloos. Experimenteer met nieuwe diensten en ontdek wat jij leuk vind en wat er bij jouw organisatie of bedrijf past. Kijk bijvoorbeeld eens naar My Name is E of …