Partners‎ > ‎Sponsoring‎ > ‎

Medios trekt naar de Cloud

Geplaatst 19 mrt. 2011 03:15 door Bart Verhaegen
Dankzij Cloudcamper(s), een verzameling van de bedrijven Expine NV, Romneya BVBA, Bys BVBA, Pehade BVBA en Computercenter BVBA zijn we erin geslaagd om heel wat van onze dagdagelijkse werking te automatiseren.


Deze nieuwe manier van werken biedt ons als vzw unieke opportuniteiten.
Onze verhuis naar de cloud zorgt ervoor dat we geen beslommeringen van servers hebben. Geen back-ups, geen updates, geen installaties. We blijven altijd en overal in verbinding. 
Hierdoor worden we een stuk productiever. We stimuleren informatie-uitwisseling tussen medewerkers, sponsors en zusterorganisaties, overal ter wereld. 
  • Met Google Apps kregen we een volledige waaier aan Office tools ter beschikking in een uiterst veilige maar te gelijk open omgeving. 
  • Google Mail, Calendar en Docs (tekstverwerking, spreadsheet en presentatie) zijn zeer intuïtieve kantoortoepassingen die de samenwerking tussen onze medewerkers (en zelfs met contacten buiten de vzw Medio) sterk vereenvoudigen en optimaliseren.
  • Onze “Cloudbox” is een verzameling van allerhande nuttige cloudtoepassingen die in onze organisatie een toegevoegde waarde leveren.  
  • We stappen ook mee in de trein rond “Social media” en zetten de vzw Medios op de kaart door een goed uitgewerkt profiel op te zetten.
  • Tenslotte modelleren en combineren we verschillende cloudtoepassingen tot het perfecte totaalconcept voor onze organisatie. 

Cloudcamper(s) CVBA

Kuipweg 13, B-8400 Oostende-Brugge
Ligging op Google Maps of op de Digitale Kaart WVL

Telefoon: +32 (0)50 64 21 64
Mobiel: +32 (0)474 91 46 60
Helpdesk: België (0)70 27 28 70
Fax: +32 (0)50 64 21 65