Nieuws‎ > ‎

Getuigenissen

Er zijn in de loop der jaren heel wat organisaties en mensen geweest die de hulp van Medios enorm konden waarderen.
We zullen proberen hier een overzicht te geven van enkele getuigenissen.

René en Kristien Tommelein-Geldhof

Geplaatst 19 mrt. 2011 02:02 door Bart Verhaegen

Oostende, 19 december 2008

Aan Medios vzw
Overvloedstraat 2a, B-8400 Oostende

Geachte heer voorzitter,
Waarde Juan,

Van 20 november 2008 tot 1 december 2008 hadden mijn echtgenote, Kristien Geldhof en ikzelf het genoegen deel te nemen aan de reis naar Gambia - Banjul, ingericht door de vriendenkring van het stadspersoneel.

Wij houden er samen aan de begeleiders, de heer Willy Sibiet en zijn echtgenote te feliciteren met het werk dat ter plaatse wordt verricht en de steun die we aan hen hadden in een voor ons totaal onbekend land.

Het was tevens zeer aangenaam lokaal vast te stellen dat de inspanningen - door Medios geleverd op stuk van ontwikkelingssamenwerking - daadwerkelijk resulteren in positieve en onmiddellijk zichtbare realisaties die de plaatselijke bevolking ten goede komen en door hen erg worden gewaardeerd.

Als stadsgenoten met een hart, die het voorrecht genoten deze mooie maar confronterende reis te kunnen meemaken, is het onze oprechte wens dat deze inspanningen zouden worden verder gezet. Het is een bijdrage tot reële praktische steun aan een bevolking die het goed meent een een steuntje kan gebruiken. Het is tevens een signaal tot begrip, solidariteit en vrdraagzaamheid.

Met de meeste hoogachting,

René en Kristien Tommelein-Geldhof

Commune Urbaine De Sikasso

Geplaatst 19 mrt. 2011 01:51 door Bart Verhaegen

LETTRE DE RECONNAISSANCE

Nous, soussigné Mr. le Maire de la Commune Urbaine De SIKASSO, République du Mali, certifions que la clinique N'GOUINSO du Dr. OUATTARA Souleymane Seydou, chirurgien, est dans notre commune et contribue beaucoup pour l'amélioration de la santé des populations à travers ses activités chirurgicales.

Par conséquent, nous nous associons a toute action visant l'amelioration des conditions de travail de la dite clinique.

Sikasso, le 01 Octobre 2008
P/ le Maire P/O

Calixte Traore
Administrateur Civil

Vrij CLB Oostende - Gistel

Geplaatst 19 mrt. 2011 01:46 door Bart Verhaegen


Oostende, 3 september 2009

Geachte mevrouw, geachte heer,
Geachte dokter Willems,

Hierbij bedanken wij u en uw organisatie van ganser harte voor uw schenking van het pakket antiluizenproducten en luizenkammen dat wij in ons werk kunnen ter beschikking stellen aan gezinnen die in kansarmoede leven en het moeilijk hebben om de behandeling van de luizenbesmetting in hun gezin te financieren.

Met dank vanwege het ganse PGZ-team van het vrij CLB Oostende,

Dokter Martine Maes
Arts - coördinator
Vrij CLB Oostende - Gistel

1-3 of 3